F R E E T I M E W E B
T R A N S P O R T S - C O L L E C T I O N

"HISTORICA" TOERRIT
 Vertrekpunt Cafe "De Knip"
 
 


 
 

Zondag 21 Augustus 2011

Was is de HISTORICA toch leuk.Vanuit Cafe "De Knip" in Noordscharwoude vertrokken we met een kabbelend vaartje via Koedijk, waar zeker ook een festival gehouden werd/was, langs de trambaan naar Bergen. Weer vlak langs mijn oude woonadres in het Spoorlaantje en vandaar naar Alkmaar richting "De Meent", waar de Historica gehouden werd.

De brommers over het veld heengereden en onder een afdak gestald. Dat was weer een gebeurtenis op zich. Oldtimer auto's, motoren, bromfietsen, traktoren, omderdelen, accessoires, enz. 

Motorenmuseum Nieuwe Niedorp was ook met twee stationaire motoren aanwezig. Wat draaien die ook mooi rustig en stil. De foto's zijn met de nieuwe Panasonic handycam genomen en prima gelukt. Voor het eerst breedbeeld foto's.

Na daar een dikke anderhalf uur rondgelopen te hebben, kwam ik een kennis van de Beatles tegen en had een gezellig praatje over alles en nog wat. daarna vertrok ik met vier anderen dwars door Alkmaar huiswaarts. Wat op zich ook weer een mooi ritje was.
Via Sint Pancras afzakkend naar Noord Scharwoude richting de Wieringermeer polder naar Wieringerwerf. De Sparta bleef prima rijden, alleen niet zo hard.
De vier Kreidlers en Zundapps, waar ik mee uit Alkmaar vertrokken was, kon ik niet bijhouden. Was eigenlijk wel balen. Daar gaan we wat aan doen. 


 
 


 
 


 

DE E.L.V.I.S BROMFIETSCLUB


Daar staat de Sparta Sport 3V
Volvo P544 stationcar, altijd willen hebben . . .


In zo'n Opel Blitz met een betonblok erop, heb ik mijn vrachtwagen examen gedaan . . .


In de jaren zestig meegereden . . .
In de jaren zestig meegereden
Vader en Zoon?


Prachtige Volvo kattenrug


Rob in de Beatlesstand


Motoren Museum Nieuwe Niedorp


 Motoren Museum Nieuwe Niedorp


Douwe & The Black Devills zorgden voor de sfeer© Copyrights Freetimeweb