F R E E T I M E W E B
T R A N S P O R T S - C O L L E C T I O N

"OLDTIMERDAG IN" MEDEMBLIK
 



 


 

Zondag 7 Augustus 2011


Kijk filmpje
 
Alle foto's zijn uit de film afkomstig.
De film is met een nieuwe Panasonic handycam gemaakt. Die was duidelijk te klein voor mijn grote handen, vandaar in het begin een vingerdeel voor de lens.

Zondag 7 Augustus was het zover. Na de koffie starten in Heerhugowaard Noord en een rondje door Westfriesland, Ursem en nog meer plattelandsgemeenten. Lekker knetteren in de dorpjes met een beetje blauwe walm achter je. Het weer werkte mee, ofschoon er dreigende wolkenluchten waren. In Blokker voegden de leden van de Bromfiets Oldtimerclub zich bij ons en gezamenlijk ging het naar Medemblik.

Nabij Medemblik spetterde het iets, maar echt regenen deed het niet. We reden Medemblik tussen een haag van klappende mensen binnen, en stalden de bromfietsen bij de brug. We stonden vlakbij een snackbar, dus happen maar.

De dag in Medemblik is gefilmd. Er stond van alles aan oldtimers, auto's, motorfietsen, bromfietsen, kleine vrachtauto's en nog veel meer. Het was een fantastische dag op het oldtimergebeuren, waar Henk Haanraads de live muziek voor zijn rekening nam.



 


 

















© Copyrights Freetimeweb