F R E E T I M E W E B
T R A N S P O R T S - C O L L E C T I O N

DE "FLOOR SCHERMERHORN" TOERRIT
  


 
Zondag 9 September 2012


Klik voor filmpje
 
 

Werkelijk een prachtige dag. Wat boffen we toch met het weer. Ik had de route al een paar dagen eerder naar de 3 molens gereden en dat ik nu aankwam en al die motoren, bromfietsen auto's, traktoren zag, was een verrassing. Wij als club waren er niet alleen, ook anderen hadden een uitnodiging gehad. Voor de toerrit waren er ca. 80 bromfietsen aanwezig.

Om 12.00 uur vertrokken we voor rit in de polder. Over al die slingerweggetjes in het platteland, was prachtig. Het tempo was af en toe pittig, maar dat kwam, doordat de kopgroep niet altijd wachtte en moest je aanpoten, om er weer bij te komen. Er staan ook een heleboel molens in die polder, kortom een fraai gezicht. Na de rit weer naar de 3 molens toegereden en vandaar in optocht naar Schermerhorn. Nadat de brommers op een plein gestald waren, gingen we het dorp in.

Schitterend, zoals het dorp versiert was en volstond met allerlei kramen, stalletjes, oldtimers, motoren en bromfietsen, spelen, enz. En de pannekoeken waren heerlijk. Je keek je ogen uit. Na 2 uur gestaan te hebben vertok ik weer met twee andere rijders richting noorden. Via de Langereis belandde ik weer op weg naar huis aan. Het filmpje spreekt voor zich. Foto's heb ik niet gemaakt, die zijn van Rein en Fred.


 


It's Me!!
 

Foto's Rein Kuipers en Fred Swager.
Bromfietsclub E.L.V.I.S © Copyrights Freetimeweb