F R E E T I M E W E B
T R A N S P O R T S - C O L L E C T I O N

"HONDADAG 2013"
 

Zondag 22 Juni

Eindelijk was het dan was zover. De Hondadag was aangebroken. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad en veel inrijden, alvorens mijn Honda gereed voor de dag was.

We (Eric-Jan Waag, Kees Verlaat, Rein Kuipers en  Gerrit van der Heide) werden door EJ met een grote transitbus van de Fa. Schilder, waar 4 Honda's in konden, opgehaald. Nou dat hebben we geweten, maar enfin, alles is uiteindelijk gelukt.
 


 
Dat in- en uitladen van de Honda's ging niet van een leien dakje. Passen en meten. Uiteindelijk moesten er trappers, steppenbalk en beenschilden gedemonteerd worden, wilde het lukken. Gelukkig was het ondanks de dreigende luchten droog en stond de 4de Honda van Rein tussen de andere drie in. Wel moest ook nog de voorband leeg, voordat de deuren definitief dicht konden.
De rit naar Fort Vechten in Bunnik, was ook al een race met hindernissen. Er waren wegen opengebroken en dus omrijden geblazen, waar de borden ook niet erg duidelijk in waren. De 1ste keer, dachten wij, wees het laatste bord naar de snelweg.

Klik op plaatje voor filmpje...
Toen kwamen we verdorie weer bij dat bord uit en kregen toen door, dat het naar een smalle weg wees, die we dan opreden. Als ze dat bord bij dat weggetje gezet hadden, dan was er niets fout gegaan. Om 12.30 uur kwamen we wat laat aan, maar wel nog op tijd voor de toertocht.

 
De Honda's snel gestald en even rondgekeken, toen tegen het 13.00 uur aanliep en het gedonder van al die lopende 4takt Honda's hoorbaar werd.

DE START!! Hoor het gedonder van die vele typen Honda's.
Een grandioos geluid!!

 

De Ride Out

Een imposant gezicht...

 

Rein met SS50 ...


Eric-Jan met CD50 ...


Gerrit met CD50 ...


Kees met C50 ...


Na de toerrit de Honda's weer gestald en zijn we het terrein 
     opgegaan, waar allerlei festiviteiten en rariteiten waren        .
 Het leukste was de hindernisbaan, waar sommigen geholpen moesten worden..

 

Het modderbad was spectaculair, om de snelheid te zien,
waar ze deze hindernis mee namen.


OF NIET !!!


En natuurlijk: De loterij

De Honda stand...

 

Vreemde zijspan bromfietsen (Novio)


Een prachtige CD50

Kortom weer een zeer geslaagde dag...© Copyrights Freetimeweb