F R E E T I M E W E B
T R A N S P O R T S - C O L L E C T I O N

"DE VOLHARDING TOERRIT"
 Ervaringen worden uitgewisseld...


Grote opkomst...


Harry heeft pech...


Voorzitter Harry roept de hulp van boven in...


Zondag 16 Juni 2013


 

Het weer zag er redelijk uit, wel met een harde wind, dus besloten werd, om met de Zundapp te gaan, die maalt daar niet om. Dus op naar cafe 'De Volharding" in Noordscharwoude, De vorige rit in 2012 kwam ik nat aan van de stevige regenbui bij Middenmeer, maar dat was nu niet het geval. De rit was georganiseerd door Dries, Jan en Robert. Dus daar stond ook een portie humor tegenover. Het zou een prijzenrit worden, dus er werd lustig op los gegokt, wat het allemaal zou zijn.

De stemming in het cafe was in ieder geval opperbest


 

Na ook de brommers van elkaar bekeken te hebben, vertrokken we naar richting Oudkarspel, Waarland, De Weel, t'Veld, Haringhuizen, Barsingerhorn naar Kolhorn. Daar werden de brommers bij "Het Anker" op de strook gestald en gingen we voor de gebruikelijke lunchpauze. Dries had een prijsvraag uitgeschreven en daar had hij zowaar behoorlijk werk aan. 


 

Ook moesten we de inhoud van een doos met slangklemmen raden. Nou, daar zaten volgens mij de grote bovenop en daaronder heel veel kleinere klemmen. Dat viel niet mee. Maar goed, eind goed al goed, via richting provinciale weg gingen we weer naar Heerhugowaard Noord, Waarland naar Noordscharwoude, waar de prijsuitreiking was. De prijzen volgorde was ook verschoven, we konden er geen touw aan vastknopen, Dries wel, dus dat kwam goed. Hij had leuke prijsjes, dus goed geregeld. Na nog een afzakkertje was het tijd, om naar huis te gaan en had ik weer een mooie dag met de E.L.V.I.S club meegemaakt...

 

Kees Meiling steekt zijn preek af...


Even peukpauze...


Maar dat hielp niet...


Weer terug in Cafe "De Volharding" voor de prijsuitreiking...


En nog even na babbelen...


 


© Copyrights Freetimeweb