OVER ONS     PROFIEL     PRODUCTEN     PACKING     PRODUCTIEPROCES     CONTACT    
  PRODUCTEN TYPE TV-2E

* De spanning van de secundaire wikkeling groter dan 17 kV
* zeer snelle opbouw van de secundaire spanning
* Start-speed 400 1 / min
* Maximum RPM 10000 1 / min
* temperatuurbereik in het werkbereik -20 ° C tot + 60 ° C
Temperatuur voor opslag -40 ° C tot + 100 ° C
TYPE TV-2E


motorzaag
motor
grasmaaier waterpomp motor
schoffel
buitenboordmotor

 

Het elektronische ontstekingsmodule type TV-2E is een apparaat voor het omzetten van een contact-magneto-ontsteking in een contactloze magneto-ontsteking. Het is geïnstalleerd als een interne bobine en vervangt het volledig door de brekercontacten en de condensator van de contactmagneet met interne bobine. De ontstekingsmodule is gemaakt van hoogwaardige materialen of componenten van wereldberoemde fabrikanten. Lange levensduur, veilige bediening, moderne en kwalitatieve productie in de fabriek van het bedrijf VEC Ignitions zijn kenmerken van deze module.

Het type TV-2E is geschikt voor installatie in verschillende typen motoren, kettingzagen, frezen, grasmaaiers, buitenboordmotoren en pompen die een contact magneto interne bobine BOSCH gebruikt (b.v., elektrische zaag van het type Stihl 070) .De Type TV-2E komt overeen met de Stihl OEM ontsteking module nummer 1106 404 3210, 1106 404 3401 en 1106 400 2001

Alle producten van VEC Ignitions worden gedekt door een garantie van vijf jaar (garantie is exclusief onjuiste installatie en mechanische beschadiging van de producten).

Geef ons bij het plaatsen van een bestelling het type ontstekingsmodule door, bijvoorbeeld TV-2E.
Neem contact met ons op in geval van gebruik in extreme temperaturen, omdat we oplossingen voor dergelijke gevallen hebben.

Zie onder "Verpakking" aan het einde van de catalogus.
De elektronische ontstekingsmodule wordt geleverd in een blisterverpakking * BINNENKORT BINNENKORT * (zie schets S1) samen met een hoogspanning en een ontstekingsafscheidingsdraad. Grotere hoeveelheden worden verpakt in geschikte vakken (zie schetsen S2, S3 en S4).

DOWNLOADEN Download de catalogus in PDF- formaat >>> VEC_PDF_english


TOEPASSING VAN MAGNETISCHE ONTSTEKERS


   
Motorsäge waterpomp grasmaaier motorfiets buitenboordmotor frezen motor sense

Oorspronkelijke tekst